Even sparren?
BI & Microsoft Dynamics, NAV en Power BI

Even sparren?

Wilt u uw processen binnen Microsoft Dynamics NAV beter controle krijgen met Power BI? Wij denken op dit gebied graag met u mee. Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op.

Naam?
Bedrijfsnaam?
Email adres?

Ensior ontsluit uw data

Ensior adviseert en ontzorgt uw organisatie met het bepalen en inrichten van structuur in de groeiende kluwen data verborgen in Microsoft Dynamics NAV. Met behulp van Power BI prepareren en presenteren wij uw data zodanig dat iedereen in de organisatie de juiste inzichten krijgt. Met Business Analytics van Ensior beantwoordt u vragen waarvan u nog niets eens wist dat u ze had!

Wat is Business Intelligence?

Met Business Intelligence (BI) verzamelt en analyseert u continu uw bedrijfsdata. Door deze data te prepareren, te combineren (Datamanagement) en te analyseren (Business Analytics) krijgt u waardevolle informatie om uw bedrijfsprocessen in Microsoft Dynamics NAV te optimaliseren. Met Power BI stuurt u de organisatie beter aan.

Rust door inzicht

Ensior is dé specialist in Business Intelligence met al meer dan 18 jaar een zeer indrukwekkende staat van dienst. Ensior, afgeleid van het Engelse woord ensure, geeft organisaties rust door gestructureerd inzicht te bieden in de prestaties van processen en medewerkers. Voor Microsoft Dynamics NAV doen we dat onder andere met Power BI, de best beoordeelde front end dashboard- en visualisatietool.

Wij zijn gespecialiseerd in Business Analytics, Power BI Training, Datamanagement en BI Support. Samen maken we Business Intelligence eenvoudiger!

Meer informatie

Webinar

Ook benieuwd naar onze webinars over
Power BI en Microsoft Dynamics NAV?

Bekijk onze webinars

Alle ruwe data, overzichtelijk verfijnd in één oogopslag

In uw bedrijf wordt constant data gegenereerd. Hierdoor is Datamanagement en Business Analytics belangrijk voor uw bedrijf. We geven u de mogelijkheid om alle ruwe data in één oogopslag overzichtelijk weer te geven en snel en efficiënt te analyseren. Met een eenvoudige vormgeving en zonder technische kennis kunt u nieuwe inzichten onttrekken aan een breed scala van bronnen. Zo krijgt u een 360-graden beeld van uw bedrijf en uw bedrijfsprocessen.

Power BI

Power BI is een business analytics oplossing van Microsoft. Power BI biedt rapportage, dashboards en analyses in één tool.

Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV bestaat uit een reeks ERP- en CRM-bedrijfsapplicaties om je bedrijf te leiden en betere resultaten te boeken.

Alle voordelen op een rij…

Meten is weten

Met Business Analytics neemt u gefundeerde beslissingen op basis van meetbare prestatie-indicatoren. Zo worden bedrijfsdoelstellingen sneller bereikt.

Combineer uw data

Met Power BI en de oplossingen van Ensior combineert u de data van Microsoft Dynamics NAV makkelijk met andere bronnen zoals Google Analytics.

Altijd toegankelijk

De rapportages en dashboards kunt u ook mobiel gebruiken en de gegevens zijn rechtstreeks beschikbaar in Excel.

Realtime data

Weet wat er op dit moment plaatsvindt met realtime analytics. Power BI geeft een compleet en volledig beeld zonder vertragingen.

Customer story

Textiel­groothandel gaat
van emotie naar ratio

Een customer story: Ensior voor Vespo

Lees customer story

Waarom Ensior als BI-partner voor Microsoft Dynamics NAV?

Ensior beschikt over de juiste ervaring en expertise om je BI-omgeving te implementeren en ondersteunen. Onze commitment aan kwaliteit en pragmatische aanpak hebben geleid tot onze succesvolle reputatie. Bij Ensior is uw BI-investering in vertrouwde handen.

 • Ervaren en toegewijde consultants
 • BI Assessment op basis van specialistische kennis
 • Support op het gebied van incidentenbeheer en preventief onderhoud
Even sparren?
hardhat

Nog niet overtuigd?

Bekijk onze demo en zie waarom
honderden u voor gingen

Email adres?

Onze diensten

Business Analytics

Business Analytics beantwoordt vele vragen, ook vragen die nog niet gesteld waren. U monitort meetbare prestatie-indicatoren in dashboards en interactieve rapporten.

Lees meer

Datamanagement

Door gestructureerd toegang te verlenen tot uw data, helpen wij u grip te krijgen. Ensior biedt specialistische diensten in datawarehousing, datamigratie, datakwaliteit en datamodelleren.

Lees meer

Support

Het foutloos werken van uw Business Intelligence omgeving is essentieel voor beschikbaarheid, tijdigheid en juistheid van informatie. Ensior biedt daarom verschillende soorten support.

Lees meer

Training

Bij Ensior vinden we het belangrijk dat u optimaal gebruik maakt van uw Business Intelligence tools. Om snel met deze software vertrouwd te raken organiseren wij open BI trainingen.

Lees meer

lifebuoy 621x420

Voor welke branches werken wij?

productie

Productie

Wilt u Business Analytics inzetten om bedrijfsprocessen te optimaliseren en uw productie te verbeteren? Neem contact op!

groothandel

Groothandel

Hebt u datamanagement nodig om inzicht te blijven houden in voorraad en bestellingen? Ensior helpt u erbij!

financieel

Financiële sector

We hebben uitvoerige kennis van BI en de onderliggende bedrijfsprocessen in de financiële sector. We helpen ook uw financieel bedrijf graag vooruit.

dienstverlening

Dienst­verlening

Klanten en cliënten beter helpen door de inzichten uit Business Intelligence? Dat kan met Ensior!

En wij werken samen met…

 • IT-Managers
 • Chief Financial Officers
 • HR Administrators
 • Business Analysts
 • Controllers
 • Directeuren

Wij zijn trots op onze uitgebreide klantenkring.


 • VESPO
 • IT-WORKZ.NL
 • MEG
 • BVR
 • COVEBO

Start met Power BI voor Microsoft Dynamics NAV en krijg direct waardevolle inzichten!

Wij denken graag met u mee. Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op.

Naam?
Bedrijfsnaam?
Email adres?

Customerstory Translas


Explore

TRAINING POWER BI ONLINE

Take an in-depth look at the capabilities of Power BI!

Sign up!

kennisbron muts

This website uses cookies: more information